Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Veelgestelde vragen

Veiligheid staat bij ons bovenaan! Daarom verhuren wij alleen springkussens en stormbanen van bekende en betrouwbare A-merken. Daarnaast voldoen onze artikelen aan de wettelijke eisen van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit). Deze ziet toe op de naleving van het WAS (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen). Voor alle springkussens en stormbanen die vallen onder het WAS is een geldig certificaat (NEN-EN 14960) afgeven door erkende keuringsinstanties zoals: AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV, TUV Nederland en het Keurmerkinstituut. Zie ook deze pagina voor een uitgebreide toelichting met betrekking tot de veiligheid van luchtkussens.
Dat is mogelijk en zeker aan te bevelen bij de grotere en zwaardere artikelen. Standaard bezorgen wij binnen een straal van 20 km vanaf onze locatie, de kosten hangen af van het bestelde artikel en ziet u tijdens het aanvraagproces. Daarbij is het belangrijk om er rekening mee te houden/te beseffen dat wij deze afstand 4x dienen af te leggen. Bij de bestelbevestiging ontvangt u van ons voor zowel het bezorgen als het ophalen een tijdskader.
De bedragen in de webwinkel staan voor de volledigheid zowel inclusief en exclusief BTW weergegeven.
U kunt bij ons betalen middels iDEAL, vooraf overmaken per bankoverschrijving of een betaalverzoek, de betaling van de factuur dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn gedaan.
Wij zijn alleen op afspraak geopend voor het afhalen en retour bezorgen van gehuurde artikelen. Bij de bestelbevestiging ontvangt u van ons voor zowel het afhalen als het retour bezorgen een tijdstip.

Ruim een luchtkussen na gebruik direct op, zorg dat deze altijd droog en schoon is!

Stap 1: Zorg dat iedereen van het luchtkussen af is, haal de stekker uit het stopcontact en open alle luchtsluizen.

Stap 2: Laat het kussen goed leeglopen, dit duurt ongeveer 10 tot 25 minuten, afhankelijk van het type kussen.

Stap 3: Zorg ervoor dat alle wanden, touwen en objecten naar binnen liggen. Op deze manier blijft alleen het bodemvlak over. Vouw het kussen, let hier op de breedtemaat, in volgens de onderstaande tekening. Loop na elke handeling over het kussen zodat de lucht eruit gaat. Doe dit altijd van voor naar achter, richting de luchtsluizen. Leg de spanband alvast onder de achterzijde van het kussen.

Luchtkussens en Stormbanen t/m 4 m breed: Vouw eerst A over B en vervolgens C over A

Luchtkussens vanaf 5 m breed: Vouw eerst A over B, vervolgens D over C en tenslotte D over A

Stap 4: Het vouwen is klaar, het kussen is nu ongeveer 1,20 meter breed. Begin aan de voorkant met rollen, niet vouwen. Begin zo klein en strak mogelijk te rollen van voor naar achter richting de luchtgaten. Het gaat makkelijker als u iemand op het kussen laat lopen zodat de dikke bulten plat worden gelopen. Stap 5: Rol het luchtkussen over de spanband, zorg dat deze om het midden van de rol zit en trek deze tenslotte goed aan.

Dit zijn de Koningsspelen op vrijdag 26 april, Koningsdag op zaterdag 27 april, de nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni en tenslotte Burendag op zaterdag 28 september. Op de genoemde dagen is de vraag naar artikelen altijd groter dan het aanbod, bestel deze daarom tijdig!

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01