Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Veiligheid op de eerste plaats! Leuk en veilig spelen op luchtkussens!

Spelen op luchtkussens

Hoe blijft het spelen op luchtkussens leuk en veilig? Dat leggen wij u graag uit!

Veiligheid van de gebruikers van onze luchtkussens heeft de hoogste prioriteit. Voordat u onze producten op een veilige manier kunt gebruiken is het daarom essentieel dat u deze pagina aandachtig doorleest en zorgt dat alle veiligheidsinstructies worden opgevolgd.

Zo kunt u op deze pagina terugvinden hoe u kinderen veilig kunt laten pelen op luchtkussens, en is er een bijdrage over het veilig opzetten van luchtkussens.

Indien u punten op deze pagina niet begrijpt, neemt u dan contact op met onze klantenservice, wij proberen u dan zo snel en goed mogelijk te helpen!

Leuk en veilig spelen

Om veilig en leuk te spelen op luchtkussens zijn er een aantal belangrijke speelregels van kracht! Dat kinderen bij het betreden van het luchtkussen de schoenen moeten uitdoen is een bekende regel die de kinderen, en hun ouders prima opvolgen. Dit gaat niet altijd op voor de regel dat er niet op de wanden van het luchtkussen mag worden geklommen en het aantal kinderen dat op het luchtkussen mag. Alle regels om het veilig en leuk te houden worden in deze bijdrage overzichtelijk besproken!

Veilig opzetten van luchtkussens

Het opzetten van een luchtkussen is vaak veel meer werk dan u denkt. Een goede voorbereiding is dan ook belangrijk voor een veilige plaatsing van het luchtkussen. Controleer de windsnelheid. De maximale windsnelheid voor gebruik is windkracht 5 op de schaal van Beaufort. Vervolgens zoekt u een geschikte locatie om het luchtkussen te plaatsen, het liefst op een vlakke, valdempende ondergrond zoals gras! Hier kunt u namelijk later het luchtkussen veilig verankeren. Een ander punt is de ruimte, zorg altijd dat er voldoende ruimte rondom het luchtkussen is. De belangrijkste stappen voor het opzetten van een luchtkussen worden in deze bijdrage behandeld en uitgelegd.

Veiligheid op de eerste plaats

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Bent u op zoek naar een spring of sportkussen, stormbaan of spel?

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01