Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Sportkussens van Springkussenverhuur Bollenstreek: Perfect voor de Zomer!

De zomer is het ideale seizoen om naar buiten te gaan en te genieten van allerlei activiteiten. Bij Springkussenverhuur Bollenstreek bieden we een breed scala aan opblaasbare balspellen die perfect zijn voor zomerse evenementen. Van voetbalthema’s tot andere spannende balspellen, we hebben alles wat je nodig hebt om je feest of evenement tot een groot succes te maken. Hieronder vind je een overzicht van onze opblaasbare balspellen en waarom ze zo geweldig zijn voor de zomer.

Onze voetbalthema Spellen

1. Gatengoal

Gatengoal is een uitdagend en leuk spel waarbij spelers proberen de bal door verschillende gaten in een opblaasbaar doel te schieten. Elk gat heeft een andere puntenwaarde, waardoor het een spannend en competitief spel is voor deelnemers van alle leeftijden. Misschien word jij wel bekroont als beste voetballer!

2. Pannakooi

De pannakooi is een compacte opblaasbare voetbalarena waar spelers één-op-één wedstrijden kunnen spelen. Het doel is om de bal tussen de benen van de tegenstander door te schieten, wat bekend staat als een “panna”. Dit spel is ideaal voor snel voetenwerk en behendigheid!

3. Pannaboarding

Pannaboarding is een variatie op de pannakooi, waarbij spelers hun vaardigheden testen in een afgesloten speelruimte. Dit spel is geweldig voor korte, intense wedstrijden en is perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Deze pannaboarding roept om het uitvoeren van verschillende trucjes.

 

4. Levend Tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal brengt het klassieke tafelvoetbalspel tot leven! Spelers worden vastgemaakt aan een lijn zoals bij een tafelvoetbalspel en moeten samenwerken om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Dit spel is geweldig voor teambuilding en zorgt voor veel gelach en plezier.

5. Voetbalveld

Ons opblaasbare voetbalveld is perfect voor kleine voetbalwedstrijden. Het biedt een veilige en gecontroleerde omgeving waarin spelers hun vaardigheden kunnen tonen en vriendschappelijke wedstrijden kunnen spelen. Is voetbal niets voor jou? Het kan ook gebruikt worden voor hockey of een andere balsport.

6. Bubbel Voetbal (junior)

Bubbel voetbal (junior) is een hilarische variant van het traditionele voetbalspel waarbij spelers in opblaasbare bubbels worden geplaatst. Deze bubbels zorgen voor stuiterende botsingen en veel plezier terwijl spelers proberen te scoren. Dit spel hebben wij ook voor  senioren.

 

Overige Opblaasbare Balspellen

7. Swing Him Off

Swing Him Off is een dynamisch spel waarbij twee spelers op een platform staan en proberen elkaar van het platform te duwen met een opblaasbare stok. Dit spel test balans, kracht en strategie, en is een geweldige toevoeging aan elk zomers evenement. Dus ga de uitdaging aan en blijf het langste staan, lukt dit dan ben je de winnaar van het spel!

8. Basketbalspel

Ons opblaasbare basketbalspel biedt een leuke en uitdagende manier om je schietvaardigheden te testen. Spelers proberen zoveel mogelijk ballen door de hoepel te gooien binnen een bepaalde tijd. Dit spel is perfect voor alle leeftijden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het basketbalspel kan gespeeld worden met 3 personen tegelijk. Schiet jij binnen een bepaalde tijd de meeste ballen in de basket?

9. Balspellenpakket

Het balspellenpakket combineert 4 verschillende balspellen in één aantrekkelijk aanbod. In het pakket is Baseball, Snowball, Basketball en Big mouth lion te vinden. Een ideale toevoeging voor evenementen waar je een verscheidenheid aan activiteiten wilt aanbieden om ervoor te zorgen dat iedereen zich vermaakt.

Waarom Deze Spellen Perfect Zijn voor de Zomer?

Deze opblaasbare balspellen zijn ideaal voor de zomer om verschillende redenen:

Verkoeling en Plezier: Veel van deze spellen kunnen buiten worden opgezet, waardoor deelnemers kunnen genieten van het mooie weer terwijl ze actief en vermaakt blijven.

Geschikt voor Alle Leeftijden: De variëteit aan spellen betekent dat er voor iedereen iets leuks te doen is, van jong tot oud.

Teambuilding en Competitie: Deze spellen bevorderen teamwork en competitie, wat perfect is voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, buurtfeesten en familiebijeenkomsten.

Gemakkelijk op te zetten: Onze opblaasbare spellen zijn eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je evenement.

Conclusie

Bij Springkussenverhuur Bollenstreek hebben we een breed scala aan opblaasbare balspellen die perfect zijn voor elk zomers evenement. Of je nu een fan bent van voetbal of op zoek bent naar andere spannende balspellen, wij hebben iets voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement onvergetelijk te maken met onze fantastische opblaasbare spellen!

Mocht je toch iets anders willen? Bekijk dan gerust ons volledige assortiment voor nog meer leuke opties!

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01