Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Spannende spellen voor een festiviteit huren!

Maandag 6 maart 2023

Ouderwetse kinderspelletjes mogen natuurlijk niet ontbreken op een festiviteit of evenement. De bekende spellen zoals Jenga, 4 op een rij (maar dan in XL of zelfs in XXL formaat) en het beroemde stokvangen zijn uiteraard bij ons te huren. Maar ook spellen die voor volwassenen nog steeds erg leuk zijn zoals het tafelvoetbal of het ouderwetse sjoelen. Dus voor ieder wat wils! Deze spellen hebben weinig uitleg en ruimte nodig. U kunt dit in kleine clubjes oneindig blijven spelen. Onderstaand staat de uitleg van een aantal populaire spellen.

Jenga XXL

Het is Jenga tijd! En dit is niet zomaar een Jenga-spel, aangezien het de XXL-versie is. Bouw de enorme houten toren op en haal telkens de blokken er één voor één tussenuit, om deze vervolgens bovenop de toren te leggen zonder dat de toren in elkaar zakt. Maak je keuzes dus strategisch en maak het zo ingewikkeld mogelijk voor je tegenstander.

4 op een rij XXL

U kunt natuurlijk vier op een rij spelen op een klein bordje op je grootmoeders tafel, maar wij hebben hier een verrassing voor u in petto: het levensgrote vier op een rij XXL spel! Dit spel is door zijn omvang een stuk enerverender dan de kleinere varianten, waardoor de spanning hoog op zal lopen. Probeer als eerste vier schijven van uw kleur op een rij te krijgen en win het spel! Om de beurt pak je een schijf en laat deze vallen door het gat in een rij naar keuze. Het maakt niet uit op welke manier u vier schijven op een rij krijgt, dus u wint als u horizontaal, verticaal of diagonaal vier schijven van uw kleur op een rij hebt!

Mikado XL

Met extra grote stokken wordt het een stuk moeilijker om stuk voor stuk een stok te pakken zonder dat de rest beweegt. Wie uiteindelijk de meeste stokken heeft verzameld is de grote winnaar! Wanneer de stokjes zijn losgelaten en door elkaar liggen kan het spel gaan beginnen. Elke speler mag één voor één een stokje proberen te pakken zonder dat de overige stokjes bewegen. Beweegt er een stokje, bent u af en mag de tegenpartij het proberen. Wie een Mikado stokje heeft gepakt mag deze gebruiken om een ander stokje omhoog te werpen.

Bekijk hier alle spellen van Springkussenverhuur Bollenstreek.

Huur nu deze spellen bij Springkussenverhuur Bollenstreek en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring vol plezier en uitdaging. Neem contact op voor meer informatie en laat het spel beginnen!

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01