Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Luchtkussen voor een festiviteit huren!

Donderdag 12 april 2018

Wat is er nou leuker voor kinderen dan zich flink uitleven op een mooi luchtkussen? U komt ze vaak tegen, grote springkussens of opblaasbare stormbanen waar iedereen vol enthousiasme op tekeer gaat. Maar welke luchtkussens gebruikt u nu voor welke gelegenheid? Het voorjaar is begonnen, dus het is nu de tijd om u te verdiepen in de mogelijkheden om uw evenement extra leuk te maken.

Springkussens

Springkussens zijn het walhalla voor de meeste kinderen. Zien zij een springkussen dan weten ze niet hoe snel ze hun schoenen uit moeten doen om zich eens even flink uit te leven. Een springkussen huren betekent veel plezier voor kinderen en hun ouders. Springkussens zijn er in eindeloos veel soorten en maten. De kleinste, van vier bij drie meter, zijn voorzien van leuke afbeeldingen en bieden ruimte om goed heen en weer te springen. Hoe groter het kussen, hoe spectaculairder het wordt. Zo kunt u complete luchtkastelen met een glijbaan huren of bijvoorbeeld een springkussen met een disco thema.

Stormbanen

Voor wie wat meer spanning en sensatie wil hebben, zijn stormbanen een goede keuze. De eenvoudigste zijn voorzien van een hoge glijbaan waarop de kinderen uren lol kunnen beleven. Voor wie het nog wat groter wil hebben, er zijn ook stormbanen met nog meer obstakels die overwonnen dienen te worden. Tenslotte zijn er ook stormbanen met een thema, bijvoorbeeld circus of formule 1.

Sportkussens

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties om het voorjaar goed te beginnen. U kunt bijvoorbeeld een opblaasbaar gatengoal huren. Ideaal om een familiedag of buurtfeest een flinke boost te geven. Op uw bedrijfsfeest de hoogste baas in actie zien? Dan is get him off ook een leuk idee. Voor een kinderfeestje kunt u het basketbalspel opzetten en om iedereen even flink in beweging te brengen is het leuk om een competitie met voetbal dart op te zetten of een pannakooi neer te zetten.

Wij verhuren ook uitdagende sportkussens (buikschuifbaan, pannavelden, gatengoal…) en attracties zoals een elektrische sweeper!

Huur nu een leuk springkussen bij Springkussenverhuur Bollenstreek en maak er een feestelijke maar vooral onvergetelijke dag voor iedereen van! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Bollenstreek

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01