Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Luchtkussen huren, let dan op het volgende!

Dinsdag 4 juni 2019

Als u een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wilt u voor hen natuurlijk ook  vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Lekker springen en spelen op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Een luchtkussen huren voor een verjaardag, housewarming of familiedag is dus een ontzettend goed idee. Maar waar moet u precies op letten? Hieronder vertellen wij u er meer over.

De doelgroep

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat precies de doelgroep is voor het luchtkussen dat u wilt gaat huren. Is het bedoeld om kleine kinderen of grote kinderen een plek te bieden om te spelen? En mag het eenvoudig zijn? Dan kunt u een basic luchtkussen huren waar enkel en alleen in gesprongen kan worden. Voor oudere kinderen adviseren wij de grotere luchtkussens met een glijbaan. Ouders en kinderen weten het al, voor het betreden van het luchtkussen eerst de schoenen uit en zorg dat er altijd toezicht is van een ouder (18+)!

De ruimte

Gaat u voor wat meer uitdaging, dan is het ook leuk om een stormbaan te huren. Daar kunnen de allerkleinsten weer niet zoveel mee, maar de wat oudere kinderen hebben des te meer plezier. Speel een race tegen de klok en kijk wie het snelst aan het eind van de baan is. Natuurlijk extra leuk om twee mensen tegelijk van start te laten gaan en flink aan te moedigen. Zorg dat u voldoende ruimte hebt voor attracties als deze, liefst ook om wat toeschouwers een plek te geven. Heeft u minder ruimte ter beschikking, dan kunt u altijd gaan voor onze leuke (opblaasbare) spellen. Ga de strijd met elkaar aan met het kussengevecht of speel een potje 4 op een rij in de XXL variant.

De praktische zaken

U zult begrijpen dat de kleinere luchtkussens goedkoper zijn dan de grotere. Daarnaast kost het even tijd om een luchtkussen goed op te blazen, bovendien staat er de hele dag een blower achter om het luchtkussen van verse lucht te voorzien. Dit apparaat heeft 230V stroom nodig en maakt vanzelfsprekend geluid. Zorg ervoor dat u een locatie kiest waar niemand last heeft van de activiteit die u heeft georganiseerd.

Wij verhuren ook uitdagende sportkussens (get him off, trekrodeo tumblingbaan…) en attracties zoals een elektrische snowboard!

Wilt u meer weten over onze luchtkussens, stormbanen en spellen voor uw evenement? Of bent u er niet zeker van of het geschikt is voor de activiteit die u wilt gaan organiseren? Neem dan gerust contact  op zodat we met u kunnen kijken naar de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01