Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Eyecatcher voor uw evenement, huur een springkussen!

Donderdag 15 december 2022

Plezier voor alle kinderen

Ziet u de lachende gezichten van de kinderen al voor u zodra ze een springkussen zien staan? Kinderen vinden springen op een springkussen vaak helemaal geweldig. Maar niet alleen de allerkleinsten genieten van een springkussen. Ook de grotere kinderen kunnen zich op een springkussen heerlijk inspannen. En zelfs als u geen zin hebt om zelf te springen, kunt u genieten van het plezier van anderen. Zo voegt een springkussen altijd net dat extra aan uw evenement toe.

Passend bij uw thema

Springkussens zijn te huur in allerlei soorten en maten. Geeft u een themafeest? Dan is de kans groot dat er een bijpassend springkussen te huur is. Van oceaan tot prinses en van jungle tot aan vrolijke kleuren, alles is mogelijk. Daarbij hebben de verschillende springkussens verschillende afmetingen en toevoegingen. Zo zijn er springkussens met glijbaan voor extra veel plezier. Ook zijn er kleine springkussens, zodat u zelfs als er weinig ruimte beschikbaar is toch kunt genieten van het plezier van een springkussen.

Lage kosten

Aan het huren van een springkussen zit uiteraard een prijskaartje, maar deze kosten zijn een stuk lager dan u misschien zou verwachten. De prijs van het springkussen hangt af van het formaat en de speciale toevoegingen, maar vaak heeft u voor minder dan €99,95 al een geweldig springkussen op uw festiviteit staan. U huurt een springkussen altijd per dag, dus er is voldoende tijd op te springen en te spelen!

Feestelijk tintje

Zodra iemand een springkussen ziet staan, is het duidelijk dat daar iets leuks te beleven valt. Een springkussen is een echte eyecatcher op uw evenement, probeert u daar maar eens met uw kind langs te lopen zonder even te stoppen!

Springkussen huren?

Bekijk hier alle springkussens van Springkussenverhuur Bollenstreek.

Heeft u nog vragen over dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Bollenstreek. De medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01