Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Drie uitdagende luchtkussens op een rij!

Woensdag 27 januari 2021

Er is altijd wel een gelegenheid te vinden waarbij luchtkussens een leuke aanvulling zijn! Denk hierbij aan een kinderfeestje, verjaardag, trouwerij, babyshower, gender reveal, BBQ, buurtfeest, seizoenafsluiting, opening, mooie zomer avond of gewoon zomaar omdat het zo uitkomt!

Maar wat voor kussen kiest u nu uit? Om u te helpen bij het maken van uw keuze hebben wij een aantal uitdagende luchtkussens voor u op een rij gezet.

Opblaasbare rodeostier

De ‘Cowboy’ gaat op het rodeo paard zitten en met de touwen wordt bepaald hoe wild het paard vandaag is. En nu maar kijken hoe lang de cowboy weet te blijven zitten. Dus van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes dit wilde paard zorgt ongetwijfeld voor hilarische momenten op jouw evenement. Hoe lang blijft u zitten?

Kussengevecht

Bent u op zoek naar spanning en uitdaging? Neem dan plaats op het kussengevecht luchtkussen. Ga samen met uw tegenstander op de balk zitten en probeer deze vervolgens zo snel mogelijk van balk te slaan met het stootkussen. Wie blijft er het langste zitten? Daag uw vrienden uit en kroon uzelf tot koning of koningin van het kussengevecht!

Speelkussen dieren

Dit speelkussen heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Het speelkussen heeft opvallende 3D objecten op het kussen en is passend bij het thema vormgegeven. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal af maakt. Dit springkussen in het thema dieren maakt uw festiviteit of evenement helemaal compleet!

Bekijk hier de springkussens van Springkussenverhuur Bollenstreek.

Heeft u nog vragen over bovenstaande artikelen? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Bollenstreek. De medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01