Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Drie populaire stormbanen voor een onvergetelijke sportdag!

Vrijdag 25 september 2020

Bent u van plan om een sportdag te organiseren, huur dan een hindernisbaan bij Springkussenverhuur Bollenstreek. Wij hebben een aantal uitdagende stormbanen, die zorgen voor een geweldige dag, voor u op een rij gezet. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Stormbaan oceaan

Voor de echte liefhebbers van de oceaan is de stormbaan oceaan de ideale keuze! Deze stormbaan is volledig in een onderwaterwereld stijl gemaakt. Het bestormen van deze stormbaan is al een volwaardige training op zich. Deze stormbaan is maar liefst 17 meter lang en is op te blazen met de 2 bijgeleverde elektrische blowers. Nieuwsgierig geworden naar deze stormbaan? Bekijk hem dan op onze website!

Stormbaan jungle

Heb je een tropisch thema in gedachten voor de sportdag? Dan is de stormbaan jungle de prima keuze. Deze stormbaan is maar liefst 17 meter lang en beschikt over allemaal tropische kenmerken zoals dieren en palmbomen. Het betreden van deze stormbaan geeft je echt het gevoel dat je door de jungle heen stormt. Tevens zijn er ook een aantal leuke obstakels waar je overheen moet om het einde van de baan te bereiken. Benieuwd hoe hij eruit ziet? Bekijk dan hier onze stormbaan jungle.

Stormbaan extreme

De naam zegt het al, heeft u een groot terrein tot uw beschikking en wilt u indruk maken? Dan is de extreme stormbaan de perfecte keuze. Deze stormbaan is maar liefst 20 meter lang en ziet er echt extreem uit. Het leuke aan deze stormbaan zijn de vele diverse obstakels die u hierop tegenkomt. Van wandklimmen tot je ergens doorheen moeten wringen, je snelheid en conditie worden hier dus echt op de proef gesteld. Een leuk idee is om deze stormbaan te bestormen in teams om vervolgens te kijken wie het snelst is. Ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan nu onze stormbaan extreme.

Tot slot: veel plezier!

Heeft u al een keuze kunnen maken? Bekijk ons uitgebreide assortiment stormbanen, springkussens en spellen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Bollenstreek.

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01