Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Bedwing de rodeostier, een aantal tips!

Woensdag 5 juli 2023

Het huren van attracties kan een waardevolle toevoeging zijn voor uw feest of evenement. Er is tegenwoordig zóveel mogelijk; klimwanden, stormbanen en verschillende soorten simulators, maar onze favoriet blijft toch wel de rodeostier. Of het nu past bij het thema of niet, van een rodeostier huren wordt iedereen razend enthousiast! Wellicht wordt er een echte competitie georganiseerd, misschien staat ‘ie er gewoon voor de lol, maar iedereen wil uiteraard kunnen opscheppen over dat hij vandaag degene was die het langst kon blijven zitten! Wij kennen het geheim, en delen een aantal tips met u.

Begin op de laagste stand

Dit is eigenlijk meteen al de allerbeste tip, zeker wanneer u een beginner bent. De rodeostier is instelbaar in verschillende standen, van rustig tot erg wild. Zorg daarom dat u altijd op de laagst mogelijke stand begint. Wanneer dit u goed af gaat, kunt u een stand hoger uitproberen. U zult merken dat bij iedere stand de rodeo steeds wilder wordt, maar dat u steeds beter doorkrijgt waar u op moet letten en hoe u het best kunt gaan zitten. Simpelweg opbouwen dus!

Gebruik en ontspan je bovenlichaam

Veel mensen denken dat het lang kunnen blijven zitten te maken heeft met doorzettingsvermogen of hele sterke beenspieren. Natuurlijk zijn dit belangrijke factoren, maar er is ook zeker wel een tactiek die u kunt inzetten om zo lang mogelijk te blijven zitten! Het klinkt vreemd, maar wanneer u uw bovenlichaam heel stijf probeert te houden kan dit averechts werken. Juist door de spieren in het bovenlichaam wat te ontspannen gaat uw lichaam makkelijker mee in de bewegingen van de rodeostier. Dus is het gebruik van uw bovenlichaam erg belangrijk om voldoende balans te behouden. In het begin is het even aftasten, maar als u op de laagste stand begint dan geeft u zichzelf die kans. U zult merken dat een bovenlichaam dat in balans blijft, er veel beter voor zorgt dat de rest van uw lichaam (langer) op de stier blijft zitten.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen!

Misschien enigszins voor de hand liggend, maar het is zeker belangrijk. Hoe meer u oefent, hoe langer u het zult uithouden op de rodeo. Dus wilt u uw vrienden echt omverblazen? Zorg dan dat u voorafgaand aan het feestje al een aantal rondes hebt gemaakt. Wedden dat u het op deze manier stukken langer volhoudt dan de meeste gasten die het (voor het eerst) gaan proberen? Succes gegarandeerd! Uiteraard kunt u ook gewoon een aantal keer deelnemen voordat u officieel meedoet met de wedstrijd.

Wij verhuren ook uitdagende sportkussens (get him off, trekrodeo tumblingbaan…) en andere attracties zoals het elektrische snowboard!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Bollenstreek.

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01