Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Attractie huren in Bollenstreek - AttractieverhuurBollenstreek

Whatsapp ons!

Attractie huren Bollenstreek – Attractieverhuur Bollenstreek

Attractieverhuur Bollenstreek is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en accessoires in de Bollenstreek. Wij verhuren onder andere de volgende attracties:

Ons aanbod

Attractieverhuur Bollenstreek is je ideale partner wanneer je een (kinder)feestje of evenement gaat organiseren. Alle feestelijke attracties en accessoires die je je kunt wensen, hebben wij in ons bezit. Mocht je dus een sport- en speldag, jeugdkamp of ander feestje organiseren, dan zorgen wij van Attractieverhuur Bollenstreek er voor dat dit gegarandeerd een succes gaat worden. Attractieverhuur beschikt bijvoorbeeld over attracties zoals springkussens, stormbanen, maar ook over een breed assortiment aan spelletjes. Zelfs voor een verjaardag kunnen wij je van dienst zijn, door bijvoorbeeld een leuk springkussen te regelen voor de kinderen. Hierdoor zijn ze actief bezig, maken ze samen plezier terwijl jij gezellig bij kunt kletsen met de andere visite. Wij regelen de door jou gewenste feestelijke attracties en het feest wordt gegarandeerd een plezierige aangelegenheid!

Bekijk hier al onze uitdagende springkussens en toffe stormbanen.

Springkussenverhuur Bollenstreek is de partner voor het huren van een springkussen en stormbanen in o.a. Katwijk aan de Rijn, Katwijk aan Zee, Katwijk-Noord, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Sassenheim, Teylingen, Valkenburg, Voorhout en Warmond.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Contactgegevens

T. 06 29 06 49 30
E. info@springkussenverhuur-bollenstreek.nl
Zilvervloot 2
2157 PT, Abbenes
KvK: 68454635
BTW: NL857451947B01